Algemene voorwaarden

Welkom op Food2book.nl ("De website"). Wij voorzien u van een manier om uw bestellingen ("bestellingen") voor producten ("producten) te communiceren naar de bezorg of afhaalrestaurants zoals weergegeven op de Website ("de dienst"). Het volgende betreft de algemene voorwaarden voor het gebruik van alsmede het aankopen van producten van Food2book.nl ("het bedrijf"). Wanneer u gebruik maakt van de website bevestigd u dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en dat u deze zult volgen. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Wanneer u gebruikt maakt van onze diensten na deze mogelijke wijzigingen gaat u akkoord met deze wijzigingen en bevestigd u dat u deze nieuwe voorwaarden zult volgen.

Algemeen

Behalve wanneer anders aangegeven gaat u middels het gebruik van de website akkoord met het toegezonden krijgen van e-mail voor doeleinden die volgens het bedrijf als relevant worden geacht. De website neemt geen verantwoording voor websites en services van derden die toegankelijk zijn via Food2book.nl waarover Food2book.nl geen controle heeft. Alcohol en tabak zijn niet beschikbaar voor levering voor personen onder de 18. Het is beschreven in het beleid van Food2book.nl dat alle bestellingen worden verwerkt en gecommuniceerd naar het desbetreffende restaurant op een efficiënte manier. Derhalve is het ook ons beleid dat we bestellingen als eten, drinken en andere producten die mogelijk in aanraking kunnen komen met de persoon niet ruilen. Het bedrijf heeft het recht om levering te weigeren aan elk individu of bedrijf en heeft tevens het recht om toegang tot de website te ontzeggen. Food2book.nl is niet verantwoordelijk voor vertragingen in de bezorging van de producten. Food2book.nl staat geregistreerd in de Nederland onder Mediameta beheer BV KvK-nummer 17284491 op het volgende adres: Schijndelseweg 120 5283AG Boxtel. Onze website maakt gebruikt van cookies. Middels het gebruik van deze website en uw instemming met de algemene voorwaarden, stemt u tevens in met ons gebruik van cookies zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Levering & Notificatie

Wij zullen er altijd alles aan doen om uw bestelling zo snel en zo efficiënt mogelijk geleverd of klaar voor afhalen te hebben, dit kan echter vertraagd worden door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben. Ondanks dat wij u een indicatie geven van de standaard levering/afhaal tijden kunnen wij u geen specifieke levering/afhaal tijden garanderen. Leveringskosten worden altijd berekend overeenkomstig met de locatie die u hebt gekozen, dit kan de prijs van uw bestelling ( na het plaatsen van de bestelling) beïnvloeden. Wijzigingen aan de details van de bestelling kunnen niet meer worden doorgevoerd na het plaatsen van de bestelling. Controleer derhalve altijd alle gegevens alvorens u de bestelling plaats. Food2book.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor weersomstandigheden die de leveringstijden negatief beïnvloeden. Wanneer er een bestelling wordt geplaats na het maximale tijdstip/datum van leveren dan kan Food2book.nl niet verantwoordelijk worden gehouden voor een te late levering. U bent verantwoordelijk voor het leveren van een correct adres, geldig telefoonnummer en uw postcode. De koeriers zullen u enkel bellen wanneer zij uw hulp nodig hebben met het bereiken van het door u opgegeven adres, zij zullen u niet bellen om een levering met u overeen te komen.

Betalingsmethoden

Food2book.nl accepteert online betalingen via iDeal, PayPal, VISA (credit/debet/3V/Pre-pay) & Mastercard ( Credit/Debet/Pre-pay) of in contant geld aan het restaurant bij het ophalen van de bestelling of bij de levering van de bestelling. Het huidige BTW tarief wordt gehanteerd indien toepasselijk. Wanneer u met debet of creditkaart betaalt, kan het voorkomen dat u uw kaart bij afhaal of levering van de bestelling moet tonen ter bewijs van identificatie en zodat het restaurant kan controleren of de gegevens op de kaart overeenkomen met de gegevens van de bestelling. Het kan voorkomen dat er vertraging in het verwerken van de betaling is, in dit geval kan dit resulteren in een vertraagde betaling van maximaal zestig (60) dagen alvorens het bedrag van uw bankrekening word afgehaald of alvorens het bedrag op uw credit of debet kaart verrekend word.

Promoties vanuit Food2book.nl

Via social media, e-mails en via de website zal Food2book.nl haar promotieacties naar de consument communiceren. In de betreffende berichten zullen de voorwaarden van de actie worden vermeld. Bij kortingsacties zal doorgaans een code worden gecommuniceerd, welke ingevoerd moet worden bij de checkout. De code kan alleen worden ingevoerd, wanneer is gekozen voor een online betaalmethode. Food2book.nl is niet verantwoordelijk voor de onjuiste doorvoering van de code. Kortingscodes welke geldig zijn op de eerste bestelling worden getest naar adres van de gebruiker. Wanneer de code reeds is gebruikt of er reeds is besteld op het betreffende adres, zal de kortingscode als ongeldig worden aangegeven.

Allergie, dieet en andere menu informatie

Wij doen er alles aan om alle product namen, beschrijvingen, prijzen, informatie over aanbiedingen, hitte-en allergie waarschuwingen en andere informatie zo accuraat mogelijk over te nemen van de menu's zoals wij deze van de restaurants ontvangen. Echter zijn het de restaurants die verantwoordelijk zijn voor de informatie op deze menu's en tevens dienen zij er ook voor ze zorgen dat de informatie correct en actueel is, deze verantwoording ligt niet bij ons. Wanneer u twijfelt over allergie waarschuwingen, ingrediënten van een gerecht of andere informatie over het menu, neemt u dan contact op met het restaurant voordat u uw bestelling plaatst.

Gebruik van beoordelingen

De beoordeling en ander materiaal van bezoekers dat op de website te vinden is zijn enkel ter informatie en bevatten geen advies van ons. Beoordelingen en ander materiaal van de bezoekers reflecteren de ervaringen van gebruikers die via onze website of derden hebben besteld. Uitlatingen, advies of meningen zoals gegeven door die personen zijn enkel van hen. Overeenkomstig, zo volledig mogelijk als toegestaan door de wetgeving, nemen wij geen verantwoording of aansprakelijkheid voor beoordelingen of ander geschreven materiaal van de website gebruikers, inclusief maar niet gelimiteerd tot, fouten, laster, obsceniteit, nalatigheid of onwaarheden die u eventueel tegenkomt in zulk materiaal.

Afbeeldingen van voedsel.

Wij maken u graag attent u op het feit dat voor sporadische fotografische doeleinden foto's uit eerdere bestanden mogelijk worden gebruikt. Deze moeten dan ook beschouwd worden als een representatie en niet als accuraat.

Prijsopgaves

Prijsopgaves worden gegeven op basis van de kosten ten tijden van de bestelling. De prijzen kunnen te allen tijde worden aangepast om veranderingen in kostenstructuur, zoals wijzigingen in de BTW of vergelijkbare tarieven, te evenaren.

Beperking van aansprakelijkheid

De totale aansprakelijkheid van de "website" aan u aangaande schade en/of ander nadeel in verband met onze diensten of website, of dit contract gerelateerd is, onrechtmatigheid( incl. nalatigheid), breuk van wettelijk plicht of ander, zal in geen enkel geval hoger zijn dan twee maal de kosten van uw bestelling of een totaal van €100,-, welke dan ook lager is.

Herroepingsrecht

I.v.m. de bederfelijkheid van de op deze website aangeboden producten is er geen herroepingsrecht van toepassing.

Oplossen van meningsverschillen

Vanaf 15 februari biedt de Europese Unie een platform aan voor online meningsverschillen. (Artikel. 14 section 1 ODR-Regulation (EU 524/2013). Voor meer informatie kunt u hier terecht: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Wet & Jurisdictie

De algemene voorwaarden van de website zullen worden beheerd en uitgelegd overeenkomstig met de wetgeving van Ierland. Geschillen of claims die naar voren komen in verband met de algemene voorwaarden van deze website (inclusief buitencontractuele geschillen of claims) zullen exclusief onderworpen zijn aan de jurisdictie van de Ierse rechtbank.